OVER AVO DAKWERKEN

AVO Dakwerken is uw betrouwbare partner wanneer het aan komt op diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en uitvoeren van reparaties aan pannendaken, bitumendaken, dakgoten en schoorstenen.

U kunt rekenen op ons vakmanschap bij het realiseren van uw nieuwe dak en tevens bij reparatie-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw huidige dakbedekking.

WAT WE DOEN

Naast bijvoorbeeld het realiseren van een compleet nieuw dak kunt u ook denken aan aanpassingen of reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan uw bestaande dak.

Vaak wordt een dak zonder lekkages als vanzelfsprekend ervaren, dit blijkt in de praktijk echter helaas niet altijd zo te zijn. Een lekkage is bijzonder vervelend kan diverse problemen met zich meebrengen. Wanneer u kiest voor AVO Dakwerken als uw dakdekker hoeft u zich daar echter geen zorgen over te maken. Wij garanderen vakmanschap en service!

ONZE WERKWIJZE

AVO Dakwerken werkt altijd op basis van de beste technieken en materialen waardoor wij garantie kunnen bieden op het door ons geleverd werk. Daarnaast leveren wij op geleverd werk deskundig advies over preventief onderhoud zodat u er jarenlang plezier van heeft en houdt. Heeft u vragen en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? AVO Dakwerken denkt graag met u mee!

Wij nodigen u uit om middels het contactformulier of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij gaan vervolgens met u aan tafel zitten om uw wensen en de diverse mogelijkheden te bespreken.

 06 139 266 51

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak met ons maken